Frokost buffet 1.
Marineret sild m/ røde løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Krydder sild m/ hvide løg, capers og hjemmelavet karrysalat.
Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade.
Lun Leverpostej m/ bacon og champignon.
Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Dybhavs rejer m/ halve æg og mayonaise.
115,-
brød & smør 15,-
Tilvalg.
Tærte med skinke/porre. 20,-
Glaseret skinke m/ ravigottesalat 20,-
Tarteletter m/ høns i asparges. 25,-
Frikadeller m/ rødkål og surt 25,-
Lille oste fad med faste og hjemmelavede rørte oste og kiks. 40,-
Mini lakserulle på salatbund med ørredfyld og lakserogn. 25,-
Røget tun i skiver med rørt mayonnaise og rødløg. 35,-
Røget krondyr carpaccio med tranebær og creme balsamico. 45,-
Oksebryst m/ peberrog og pigles 25,-
Glaseret skinke m/flødekartofler 45,-
Frokost buffet 2.
Pålægsfad med rullepølse og hamburgerryg samt tilbehør.
Pålægsfad med roastbeef og tilbehør
Pålægsfad med steg og rødkål
Tarteletter m/ høns i asparges.
Lun Leverpostej m/ bacon og champignon.
Dybhavs rejer m/ halve æg og mayonaise.
Graved laks m/ hjemmelavet dilddressing.
145,-
brød & smør 15,-
Tilvalg.
Tærte med skinke/porre. 20,-
Glaseret skinke m/ ravigottesalat 20,-
Frikadeller m/ rødkål og surt 25,-
Lille oste fad med faste og hjemmelavede rørte oste og kiks. 40,-
Mini lakserulle på salatbund med ørredfyld og lakserogn. 25,-
Røget tun i skiver med rørt mayonnaise og rødløg. 35,-
Røget krondyr carpaccio med tranebær og creme balsamico. 45,-
Oksebryst m/ peberrog og pigles 25,-
Glaseret skinke m/flødekartofler 45,-